Quantcast
Channel: Experts i ponents – Festival Revela-T | català
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9

Ilan Wolff

Previous Quinn Jacobson
0
0

Ilan Wolf va nèixer a Nahariya, Israel, l’any 1955. Al 1973 obté el O.R.T. en l’Art High School d’Israel. Des del 1976 fins 1977 treballa com a freelance per a la revista Graphic Designer. Entre 1977 i 1978 realitza un treball sobre agricultura i des d’aquest any fins a 1981 és el responsable del Departament de Fotografia de la N. Bloomfield Academy of Art a Haifa. A partir d’aquest moment i fins al 1997 continua la seva activitat com a fotògraf independent a Amsterdam, Nova York i París, utilitzant la càmera estenopeica.

Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. Les seves fotografies s’han exposat en els més prestigiosos museus i sales d’arreu del món: des de la Biblioteca Nacional de París, el museu de Tel-Aviv, el Museu de Belles Arts de Long Island a Nova York, a diferents sales a Alemanya i Gran Bretanya. Ilan Wolff ha estat el fotògraf estrella a la Biennal Moix de la Photo de París, el novembre de 2000, amb la seva exposició “Camera Obscura à Paris”.

A Espanya va participar en el Projecte IMAGINA de Almediterránea’92. Aquest projecte es va dur a terme a Almeria del 1990 al 1992 amb motiu de la Celebració del Centenari del Descobriment d’Amèrica. Les fotografies realitzades per Ilan Wolff per aquest projecte van passar a formar part dels fons del Centre Andalús de la Fotografia, que va ser creat amb seu a Almeria després de la finalització de IMAGINA. Una selecció d’aquest treball es va presentar a l’estand de Babelia en l’edició d’ARCO 2001.

The post Ilan Wolff appeared first on Festival Revela-T | català.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9

Latest Images